Τοποθεσία

Το ISTIA LUXURY VILLAS είναι ένα μέρος που θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικά από τις πρώτες κιόλας στιγμές που θα βρεθείτε εδώ και η εμπειρία σας θα συνεχίσει να γίνεται ομορφότερη όσο ανακαλύπτετε την πανέμορφη Κάρπαθο. Οι πανέμορφες παραλίες του νησιού με τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, μερικές από τις οποίες σταθερά ψηφίζονται στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων παραλιών της Μεσογείου, τα χωριά που μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένα από άλλη εποχή και οι εκλεκτές γεύσεις του νησιού θα σας μείνουν αξέχαστα.

Το συγκρότημα ISTIA LUXURY VILLAS βρίσκεται στην περιοχή της Δαματρίας Πηγαδιών, μια πολύ εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία στα νοτιοανατολικά του νησιού, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια και 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού.

Είναι κτισμένο στους πρόποδες ενός αρχαίου ναού, προσβάσιμου και άμεσα επισκέψιμου για τους ενοίκους, που καλείται Ίστια. Ο ναός Ίστια χρονολογείται από την αρχαϊκή περίοδο και ήταν αφιερωμένος στη θεά Αφροδίτη, τη θέα του έρωτα, της ομορφιάς και της γονιμότητας κατά την ελληνική μυθολογία.

Βρίσκεται δίπλα στο δάσος, στην υπερυψωμένη πλαγιά του λόφου, προσφέροντας μοναδική πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο δάσος και στην πρωτεύουσα του νησιού, θέα σε έναν εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο με πολλούς κήπους και απόλυτη ηρεμία. Ο συνδυασμός όλων αυτών χαρίζει στους ενοίκους μια πρωτόγνωρη εμπειρία διαμονής που θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις, την καρδιά, τη σκέψη και την ψυχή.

FOLLOW @ISTIALUXURYVILLAS