Περιγραφή

Η ιστορία του ISTIA LUXURY VILLAS ξεκίνησε από την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε έναν χώρο που να προσφέρει απλόχερα απέριττη πολυτέλεια, αισθητική γαλήνη και μαγευτικές εικόνες πάντα σε απόλυτη συνάρτηση και αρμονία με το περιβάλλον του νησιού μας. Η τοποθεσία των κτισμάτων και ο συνδυασμός των χρωμάτων, του μπλε της θάλασσας, του γαλάζιου του ουρανού και του πράσινου της φύσης, προσφέρουν πραγματικά ήρεμες και αξέχαστες διακοπές, δημιουργώντας στον ένοικο το αίσθημα της απόλυτης χαλάρωσης, αλλά ταυτόχρονα προσφέροντας του την πολυτέλεια των κοσμοπολίτικων διακοπών.

Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερις πολυτελείς βίλες 95 τ.μ. η κάθε μία, εξαιρετικά προσεγμένες τόσο ως προς την αρχιτεκτονική τους όσο και προς στον εξοπλισμό τους. Όλες οι βίλες έχουν θέα στη θάλασσα, στην πισίνα και στους κήπους. Επιπλέον, διαθέτουν άνετο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Κάθε βίλα είναι χτισμένη σε 3 πατώματα, με άνετους κι επιπλωμένους χώρους, 2 υπνοδωμάτια, καθιστικά και τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένα μπάνια και κουζίνα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην άνεση στον ύπνο των ενοίκων με τη χρήση των πολυτελών χειροποίητων στρωμάτων της Νεοϋρκέζικης μάρκας Kluft.

Όλες οι βίλες έχουν θέα και άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη ιδιωτική πισίνα. Η ιδιωτική πισίνα είναι πλήρως οικολογική, καθώς χρησιμοποιείται το σύστημα ηλεκτρόλυσης άλατος που αποτελεί την πληρέστερη αυτή τη στιγμή μέθοδο απολύμανσης στον κόσμο, καθιστώντας μη αναγκαία την χρήση χλωρίου.

Στον περιβάλλοντα χώρο μπορεί κάνεις να συναντήσει καταπράσινους κήπους, με μια μεγάλη ποικιλία αρωματικών φυτών και δέντρων που ξεπερνάει τα 300 διαφορετικά είδη. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα πέτρινα μονοπάτια ανάμεσα στα φυτά, μεταφέροντας άμεσα στον περιπατητή την ευεξία της φύσης.

Η υπέροχη θέα και η δύναμη του φυσικού τοπίου θα σας κάνουν να νιώσετε από την πρώτη στιγμή ότι η διαμονή σας εδώ αποτελεί μια πραγματική και αξέχαστη εμπειρία ζωής!

Εμείς θα φροντίσουμε να έχετε μια αξέχαστη διαμονή γεμάτη μοναδικές εμπειρίες, επιβεβαιώνοντάς σας ότι οι πιο όμορφες αναμνήσεις σας ζουν ήδη εδώ!

Παροχές & Υπηρεσίες

Επιπλέον Παροχές

Υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε κατόπιν αιτήματος πριν την άφιξη ή κατά τη διαμονή σας

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
FOLLOW @ISTIALUXURYVILLAS